Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв разход на гориво ви дават вашите 156-ци.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Както и да карам каквото и да правя в градски условия под 16-17л не падам ,извън градско ми пада до към 7

сменил съм ламбда сонда ,дебитомер,стъпково моторче,и вече незнам още какво
    sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
    Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Моята ми гори 9-10 л/100 смесен разход.
      Alfa 156, 2.0 TS
      VW Vento 1.8- Бившата
      Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

• Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщение
        Както и да карам каквото и да правя в градски условия под 16-17л не падам ,извън градско ми пада до към 7

Смени колата! Разходите ти, ако са на двулитровия мотор са нереални- и градския и извънградския. Единият е прекалено висок, а другият е непостижимо нисък.
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

• При съвсем нормално каране, с от време на време стъпка и киснене по задръствания - ударих умопомрачителната стойност 17/100 ( току що допълних резервоара ) когато 30-тия литър се появи на колонката вече тръгнах към касата, защото не издържах на напрежението и изненадата когато плащах беше - 34 литра за 200км Баси, тая кола все пак е 1,6...
          Сега съм решил да я разцепя поне 100-ина километра за да видя дали ще ударя 25/100 при яка стъпка.

Сменил съм : Масла, ремъци, дебитомер, диагностика , филтри и т.н. та не е да кажем там проблема Върви без проблеми, но явно и гори без проблеми

п.с. Миналата седмица ходих до София. При скорост 150 - 160 км/ч и малко каране в София ( всичко беше празно - беше събота ) 9л/100км.

п.с.2 Според мен проблема идва от качеството на бензина 95 от Лукойл.
          Last edited by cyberhill; d.m.y г., 14:10. Основание: извънградско

Comment

Както и да карам каквото и да правя в градски условия под 16-17л не падам ,извън градско ми пада до към 7

Първоначално публикувано от cyberhill Покажи съобщение
            При съвсем нормално каране, с от време на време стъпка и киснене по задръствания - ударих умопомрачителната стойност 17/100 ( току що допълних резервоара ) когато 30-тия литър се появи на колонката вече тръгнах към касата, защото не издържах на напрежението и изненадата когато плащах беше - 34 литра за 200км Баси, тая кола все пак е 1,6...
            Сега съм решил да я разцепя поне 100-ина километра за да видя дали ще ударя 25/100 при яка стъпка.
            Аз пук градско повече 9 литра и да искам не мога да напрая колкото и да я ръчкам, а извънградско с около 120-130 е между 5.5-6.5 литра зависи от трафика все пак...
            Та да ти кажа 25 литра не може да стане колко и да я натискаш все пак е 1.6 мамка му, то колко едно АMG ще направи разход тоя Туин Спарк
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• миналата седмица Поморие - Горна Оряховица - Поморие - само извънградско, Алфата ми направи 7.2/100 км, като скоростта се движеше между 90-130, но забелязах на ГПСа, че скоростомера показва 5 км/ч повече от показанията на ГПСа
              зареждам от Лукойл и то 95Н, бях се запътил за 98, но момчето което работи там ме разубеди, все едно и също било, а цената различна
              и мене този разход от 7.2 ме удовлетворява

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                Аз пук градско повече 9 литра и да искам не мога да напрая колкото и да я ръчкам, а извънградско с около 120-130 е между 5.5-6.5 литра зависи от трафика все пак...
                Та да ти кажа 25 литра не може да стане колко и да я натискаш все пак е 1.6 мамка му, то колко едно АMG ще направи разход тоя Туин Спарк
                Абе ти си дизел

Comment

• минавам с 10 лева 100 км. кво ли е да караш бензин и минаваш 100 км с 20 лева. ужас

Comment

• Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                    минавам с 10 лева 100 км. кво ли е да караш бензин и минаваш 100 км с 20 лева. ужас
                    е, намали малко тези 20 лв и ще отгатнеш колко е на бензин, за 20 лв при градски условия съм съгласен, но извъградско 13-14 лв е верния отговор
                    твоята да не би да гори 10лв при 100 км градско???

Comment

• Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                      е, намали малко тези 20 лв и ще отгатнеш колко е на бензин, за 20 лв при градски условия съм съгласен, но извъградско 13-14 лв е верния отговор
                      смесено. едното се компенсира с другото. къде е цедя, къде карам нормално. ту градско, ту извън.
                      Last edited by k1lcone; d.m.y г., 17:51.

Comment

и аз така
                        Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                        Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                        Lancia Ypsilon '02

Comment

• Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
                          минавам с 10 лева 100 км. кво ли е да караш бензин и минаваш 100 км с 20 лева. ужас
                          Градско София ..20лв/70км на бенз!
                          Alfa156 Against All

Comment

• Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                            Градско София ..20лв/70км на бенз!
                            екстра. аз само в плд съм карал дето е е градско. в асеновград колкото и да е задръстване има само 2 сфетофара

Comment

• Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
                              20 лв. градско друг път
                              Като Ви гледам и чета по 15-16-17 литра на 100 км Ви харчи градско това прави над 30 лв
                              Аз с 30 лв минавам минимум 200 км. градско
                              А с 13 лв за да минеш 100 км. извънградско ще се наложи последните 15-20 км да я буташ
                              Не искам никой да се засяга ама почвам да се дразня от такива мнения, че 2.0 ТС гори по малко от 6.5 л/100 км което е пълна глупост
                              Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 18:43.
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• разхода ми се качи последният месец, сега е някаде 7-7.2 градско в студовете!
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X